Prin ce ţări se „vinde“ judeţul Tulcea: Seara tulceană la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta Dunării
Delta Dunării

În 2012, Consiliul Judeţean Tulcea va participa la trei Târguri Internaţionale de Turism, unde vor promova Delta Dunării dar şi Munţii Măcinulu. CJ va participa la toate cele trei târguri în standul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, toate costurile legate de stand fiind suportate de Minister.

Reprezentanţii judeţului vor achita numai taxa de sub-expozant. În aceste târguri vor fi alături de cei de la Consiliu şi meşteri populari reprezentativi pentru judeţ. Meşterii populari şi agenţii de turism care vor fi prezenţi sau care vor fi promovaţi în standul Consiliului Judeţean Tulcea sunt scutiţi de la plata taxelor expoziţionale.
12 – 15 ianuarie 2012, Viena, Austria: Ferien Messe este unul dintre cele mai mari târguri de turism din Europa, care anul trecut a reunit un număr de 800 de expozanţi din 70 de ţări şi un număr de peste 110.000 de vizitatori.
„În cadrul Târgului de la Viena, în data de 13 ianuarie 2012, va fi organizată  «Seara dedicată judeţului Tulcea» pentru presă şi specialiştii din Austria. Devenit deja tradiţie, evenimentul organizat special pentru o regiune din România a adunat în fiecare an mai mult de 200 invitaţi fiind dedicat în premieră judeţului Tulcea. Seara tulceană se va desfăşura la standul popularei reviste austriece de specialitate: «Traveller»“, spune Paula Giurea, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Tulcea.
2 – 5 februarie 2012, Londra, Marea Britanie: Destination Showse care în 2011 a reunit peste 50 de expozanţi şi mai mult de 36.000 de vizitatori. România nu a mai participat până în prezent la acest târg. Pe fondul amplei promovări a Transilvaniei de către Prinţul Charles se impune ca turistul britanic să aibă informaţii şi despre zona Dobrogei de Nord, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean.
15 –18 martie, Paris, Franţa:  „Le Monde a Paris“, ce se înscrie în linia marilor saloane de turism, cu o participare largă în 2011: 100.000 de vizitatori şi aproape 500 de expozanţi.








Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite