Primăria Tulcea preia centura oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, în şedinţa ordinară de Consiliu Local, primăria Tulcea va lua în administrare centura oraşului (strada Barajului) de la Drumurile Naţionale. Transferul este aşteptat de autorităţile locale de mai bine de cinci ani de zile.

În tot acest timp, reabilitarea centurii nu a fost posibilă pentru că cei de la Drumuri Naţionale nu au avut fonduri pentru o astfel de investiţie.
Primarul municipiului, Constantin Hogea, a declarat în repetate rânduri că face eforturi pentru a lua în administrare această stradă, astfel încât să poată începe demersurile pentru modernizarea ei.
„Contextul socio – economic actual a impus extinderea zonelor construibile din municipiu în Sud şi Sud – Vest, astfel că centura Tulcea a devenit cale de acces la noile obiective. În zonă s-a construit un cartier de locuinţe ANL şi a apărut şi cartierul nou, numit Lotizare. Sute de tulceni locuiesc acum aici şi au nevoie de o stradă bună pe care să ajungă acasă“, spune Hogea.
Şoferii tulceni aşteaptă ca autorităţile locale să investească în strada Barajului, aceasta fiind singura arteră care poate degaja traficul din centrul municipiului la orele de vârf.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite