Primari la rame: Turneul Internaţional al Dunării ajunge la Tulcea GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TID România
TID România

La finalul acestei luni, pentru a treia oară TID ajunge la Luncaviţa. Peste 120 de participanți din tot atâtea țări vor înopta la Luncavița, în dreptul Milei Nautice 62, nu înainte de a gusta borșul de pește luncăvițean, plăcinta dobrogeană, sau de a dansa geamparalele alături de ansamblul Ghiocel de la Luncaviţa.

Turneul Internaţional al Dunării la Luncaviţa este rezultatul a trei ani de colaborare, concretizați prin încheierea Parteneriatului dintre comuna Luncaviţa şi Asociaţia TID România, în anul 2011, semnat de primarul Ștefan Ilie și cei doi copreședinți Costin Iatan și Sorin Petrean.



În acest an, ca urmare a propunerii de colaborare și ai altor iubitori ai Dunării și ai sporturilor nautice, precum Asociaţia Prodezvoltare Jurilovca de la Luncavița vor pleca vâslind, alături de participanții TID, primarul din Luncaviţa, Ștefan Ilie, alături de primarul din Jurilovca, Eugen Ion și de Paul Condrat.  Astfel, echipajul primarilor va ajunge în Tulcea direct la Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania.


Turneul Internaţional al Dunării a început în Germania
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite