Preşedintele Tarhon a zburat degeaba tocmai în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tarhon a făcut act de prezenţă în Danemarca
Tarhon a făcut act de prezenţă în Danemarca

Victor Tarhon a participat la o conferinţă în Danemarca pentru a se abţine de la mai multe hotărâri internaţionale, toată excursia fiind plătită din bani publici.

Preşedintele Victor Tarhon a zburat săptămâna trecută în Danemarca. A ajuns la Aarhus, pentru a participa la Adunarea Generală a Conferinţei Regiunilor Periferice Maritime din Europa, organism  din care Consiliul Judeţean Tulcea face parte, alături de reprezentanţi ai altor 160 de Regiuni, provenind din 28 de state europene.
La întoarcerea în ţară, Tarhon a prezentat şi un scurt raport al activităţii, din care reiese că la adunarea respectivă s-a abţinut de la votarea unor documente propuse analizei şi dezbaterilor.
Parcurgerea  a mii de kilometri şi cheltuirea unor bani publici doar pentru a obţine- prin abţineri, ceea ce ar fi obţinut şi dacă ar fi rămas acasă şi nu s-ar fi prezentat la vot, ridică semne de întrebare, mai ales că preşedintele Tarhon a recunoscut că nici măcar nu a avut un punct de vedere personal în Danemarca!
„ Dintre documentele propuse votului, având la bază punctul de vedere al MAE, Consiliul Judeţean Tulcea s-a abţinut de la votarea unor documente propuse analizei şi dezbaterilor“,  se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Tulcea, care admite faptul că preşedintele Tarhon a participat la conferinţă fără să aibă un cuvânt de spus, ci doar de transmis punctual de vedere al Ministerului Afacerilor Externe.
Menţionăm faptul că anual  Consiliul Judeţean cotizează cu suma de 3200 de euro la Conferinţei Regiunilor Periferice Maritime din Europa, sume la care se adaugă alte cheltuieli de reprezentare.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite