Prefectul de Tulcea, îngrijorat de accidentele navale: „Nu deveniţi victimele propriilor pasiuni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Prefecturii, Vasile Gudu, se arată îngrijorat în ceea ce priveşte numărul mare de accidente navale petrecute în zona Deltei Dunării. Vineri noapte, la Sulina, un bărbat de 31 de ani a murit în urma unui accident naval.

În acest context, acesta solicită tuturor conducătorilor de ambarcaţiuni de agrement prudenţă maximă. „Delta Dunării trebuie să fie spaţiul care să ne reprezinte din punct de vedere al unicităţii faunei şi florei şi nu din punct de vedere al pierderilor de vieţi omeneşti. Vă rog să conduceţi responsabil şi preventiv.  Nu deveniţi victimele propriilor pasiuni!“, spune Vasile Gudu, prefectul judeţului Tulcea.
Ultimul accident a avut loc vineri noaptea, în portul Sulina. Laurenţiu Chersan (31 de ani) a murit înecat în urma ciocnirii dintre două şalupe. În urmă cu o lună, un bărbat din Tecuci a murit în şalupă, pe canalul 36 din Delta Dunării. Sezonul estival a debutat cu un accident naval: doi ialomiţeni au ajuns în stare gravă la spital după un accident naval petrecut chiar la începutul lunii iunie.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite