Prefectul de Tulcea, Vasile Gudu: „Îmi pare rău că plutonierul Pană nu este alături de noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la ziua pompierilor, la Teatrul Jean Bart, prefectul de Tulcea a ţinut să îşi exprime regretul că unul dintre pompierii tulceni nu poate participa la evenimentele organizate de 13 septembrie.

Cazul plutonierului Marian Pană, pompierul rănit în timp de stingea un garaj care ardea în localitatea Nufăru a fost adus în discuţie de inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, col. Florin Başcău. „Această activitate prezintă un risc ridicat. Acum două săptămâni un coleg de la Maramureş a decedat în urma unei intervenţii. În urmă cu o săptămână doi colegi de la Tulcea, Marian Lupan şi Marian Pană au fost răniţi în timpul unei intervenţii la Nufăru. Lupan a avut arsuri uşoare, dar Pană este acum internat în spital, în Bucureşti, cu dureri îngrozitoare. Avem încredere că este pe mâini bune“, a spus Başcău.
Şi prefectul de Tulcea şi-a exprimat public dezamăgirea că plutonierul Marian Pană nu a putut participa la evenimentele organizate astăzi de conducerea ISU Tulcea. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite