Porcul vietnamez vândut online a avut succes la public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porcul vietnamez, la mare căutare
Porcul vietnamez, la mare căutare

Porcii vietnamezi vânduţi în Satu Nou au avut mare succes la public, dar şi porcii normali s-au vândut bine prin intermediul internetului. În epoca tehnologiei, tulcenii îşi pot achiziţiona on line carnea de porc pentru sărbătorile de iarnă.

Familia Francz din comuna Satul Nou se ocupă de câţiva ani de creşterea şi vânzarea porcilor vietnamezi. Anul acesta au dat lovitura, vânzând deja toată marfa încă dinainte de Crăciun.
„I-am dat pe toţi vietnamezii, şi mai mari , şi mai mici, cei mici au cam la 15-20 de kilograme, se dau cu o sută de euro, restul cam 17 lei kilogramul“ spune Petru Francz, crescător de animale.
Majoritatea porcilor au fost daţi în judeţ, la cei care cunoşteau afacerea familiei, dar mule cereri au venit şi după popularizarea pe site-urile de profil.
Carnea poate fi mâncată şi de diabetici deoarece Colesterolul porcului vietnamez de talie mica este de şapte ori mai scăzut ca cel al porcului autohton. Întreţinerea porcului vietnamez nu diferă de cea a porcului românesc (4/5 porci vietnamezi consumă cât un porc romanesc. Greutatea la care ajung într-un an este de 50-60 de kilograme.

Porcul, la vânzare pe net
Pentru a îţi achiziţiona carnea necesară pentru sărbători nu trebuie neapărat să te duci până în piaţă, nici nu trebuie să aştepţi să fie aduşi pe bandă rulantă carcasele  în halele de carne. Cu numai un click poţi comanda on line porcul. Pentru numai 8 lei pentru un kilogram îşi poţi cumpăra un porc de 100 până la 190 de kilograme.
Citiţi în Adevărul de astăzi recomandările autorităţilor sanitar veterinare pentru această perioadă!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite