Pompierii, la 163 de ani de existenţă. Vezi aici programul de mâine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu prilejul zilei de 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Delta“ al judeţului Tulcea organizează începând cu orele 10.00 pe arterele principale ale municipiului Tulcea - defilare cu tehnica de intervenţie.

Tot mâine, de la la ora 12.00, la sediul inspectoratului din strada 1848,  va avea loc  Ziua porţilor deschise în cadrul căreia se vor susţine exerciţii demonstrative urmate de prezentarea tehnicii din dotare.
Campionat de minifotbal
Cu aceeaşi ocazie în perioada 7-12 septembrie 2011 a avut loc campionatul de minifotbal la  Sala Polivalentă la care au participat  echipe alcătuite din ofiţeri şi subofiţeri din  cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
La podium s-au aliniat pe locul I echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, pe cel de-al doilea echipa  Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră iar pe locul trei echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean; premierea a fost prezidată de inspector şef  colonel Başcău Florin-Dumitru.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite