Poliţiştii tulceni vor hârtie ca să scrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 680 de poliţişti tulceni sunt nemulţumiţi că Ministerul de Interne nu le asigură materiale de birou. Practic, pe lângă unele lipsuri, ei se plâng şi de anumite neajunsuri.


 Poliţiştii sunt nemulţumiţi că nu au hârtie, şi nu numai pentru scris, pixuri, carburanţi, tonner sau fax. Ei spun că salariile s-au diminuat, că nu au zile libere, dar înainte de toate, culmea, lipsa hârtiei agită spiritele astfel  încât s-au hotărât că nu vor mai consemna declaraţii.


 „Ce să facem în aceste condiţii? Să aducem de acasă hârtie pentru a consemna declaraţiile şi plângerile?  Nu mai spun că de ani buni, noi cumpărăm hârtia. Pixurile şi  alte materiale logistice, cum ar fi benzina, dar şi rechizitele de birou lipsesc din dotare. De acum  nu mai consemnăm nicio declaraţie de la nimeni“, a spus Paul Rotaru, reprezentantul sindicatului tulcean.


Nici la pixuri nu stăm bine

Mai grav , după ce că nu au hârtie, poliţiştii se plâng că nu au nici pixuri, deşi în aceste condiţii nu prea le-ar fi folositoare. „Ieşim în stradă, dar nu avem voie să facem grevă şi nici nu blocăm sistemul cum s-a spus. Dar nu avem baza materială ca să ne facem treaba. Nici pixuri nu ni se asigură. Nu mai spun de carburanţi. Ne râd infractorii în faţă!“, spune şi liderul de sindicat Remus Stoian.


În replică, conducerea I.J.P Tulcea spune că lucrurile nu sunt chiar aşa de negre. „Le mai dăm, tipizate sunt, le mai dăm şi hîrtie că altfel nu mai fac rapoarte către conducere“, a declarat comisarul şef Vasile Şofan.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite