Poliţist decedat la numai 48 de ani. Colegii spun că li s-a interzis să vină la înmormântare în uniformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu s-a pus la dispoziţie o maşină a instituţiei, colegii nu au avut permisiunea de a veni la înmormântare îmbrăcaţi în uniformă, iar poliţistul a fost înmormântat în haine civile, spun colegii de muncă ai lui Marian Beşleagă (48 de ani).

Marian Beşleagă lucra în cadrul Poliţiei Locale. Sâmbătă dimineaţă, acesta a fost găsit decedat pe podea. Decesul a fost cauzat de o boală a pancreasului. Astăzi, la ora 12.00, sute de colegi, prieteni şi rude l-au condus pe ultimul drum pe Marian Beşleagă.



Colegii de muncă sunt dezamăgiţi de felul în care s-au comportat şefii Poliţiei Locale în această situaţie: prezenţa la înmormântare în uniformă le-a fost interzisă, li s-a refuzat o maşină cu girofar care să însoţească timp de o oră cortegiul funerar, iar fostul poliţist a fost înmormântat în haine civile.
Viceprimarul municipiului, Andrian Ampleev, cel care se ocupă de Poliţie Locală spune că aceste decizii aparţin în totalitate instituţiei în care a activat Marian Beşleagă şi că nu sunt directive date din primărie. „O să mă interesez să văd ce a stat la baza acestor decizii, dar sincer nu înţeleg de ce ar trebui o maşină cu girofar la o înmormântare“.

Înmormântarea bărbatului a avut loc astăzi
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite