Poliţia de Frontieră îşi face sediu nou la Isaccea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primaria Isaccea a furnizat terenul necesar
Primaria Isaccea a furnizat terenul necesar

Guvernul a aprobat preluarea unui teren de 6000 de metri pătraţi pe care se va construi baza Sectorului din localitate, după ce fostul sediu a devenit impropriu, odată cu dezvoltarea structurii

Momentan Sectorul Poliţiei de Frontieră Isaccea, aflat în subordinea Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea, îsi desfăsoară activitatea în cadrul unui imobil cu o suprafaţă de 1800 metri pătraţi. Conducerea instituţiei susţine că această suprafaţă nu permite desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor specifice sau de păstrare  şi depozitare a tehnicii proprii.
Realizarea unui sediu nou pentru structura teritorială a Poliţiei de Frontieră, modern, care să răspundă standardelor Schengen, a fost cuprinsă în cadrul unui program finanţat din fonduri externe nerambursabile „Fondul Frontierelor Externe” iar pentru implementarea proiectului şi realizarea investiţiei a fost identificată o suprafaţă de teren de 6.000 metri pătraţi aflată în administrarea Consiliului Local al oraşului Isaccea.
Consiliului Local Isaccea a fost de acord cu transmiterea terenului în cauză, sens în
care a fost emisă Hotărârea nr. 61/2010 privind transmiterea din proprietatea privată a orasului Isaccea si administrarea Consiliului Local al orasului Isaccea a unui imobil – teren în proprietatea publică a statului.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite