Poftiţi la Revelion în Piaţa Civică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut sute de tulceni au petrecut în Piaţa Civică
Anul trecut sute de tulceni au petrecut în Piaţa Civică

În această seară tulcenii sunt aşteptaţi la spectacol începând cu orea 22, pe scena din Piaţa Civică urmând să urce mai mulţi artişti.Primaria va oferi ceai cu rom şi un tradiţional foc de artificii

În noaptea de Revelion pe scena din centrul municipiului Tulcea vor cânta trupele Hara şi Spitalul de Urgenţă, iar în deschidere va evolua tulceanca Mariana Cosmici. Spectacolul va începe la ora 22 iar în timpul acesteia Primăria va oferi „stimulente“ sub formă de ceai cu rom şi şampanie la miezul nopţii, odată cu focul de artificii.

Jandarmii asigură ordinea publică

La manifestările cultural – artistice, prilejuite de sărbătorirea Revelionului 2011/2012, desfăşurate în Piaţa „Mircea cel Bătrân” din municipiul Tulcea, precum şi în zonele adiacente, 30 de jandarmi, vor asigura măsurile de ordine publică. Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte antisociale, Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile si obiectele personale (genţi, poşete, etc.), şi să nu lase la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite