Piaţa ţărănească revine la Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend producatori din toate zonele ţării vor fi în Centrul Civic Tulcea, cu produse naturale, tradiţionale, fără conservanţi sau aditivi.

Târgul se deschide vineri, iar tulcenii vor avea ocazia să îşi cumpere produsele preferate până duminică.
Ce vei putea găsi aici: diverse sortimente de produse din carne de porc, gâscă, pui, oaie sau vită, naturale, fără conservanţi, cu brânzeturi şi afumături, telemea de oaie, brânza de burduf, simplă şi cu diverse codimente (mărar, chimen, busuioc, pătrunjel), brânza de burduf în coajă de brad, pastramă, urda dulce şi sărata, caşcaval afumat.
Vor ajunge aici producători din Bran Moeciu, Braşov, Botoşani, Argeş, Galaţi, Mărginimea Sibiului, Vama Buzăului, Constanţa şi Dâmboviţa. Mai găsiţi şi caşcavaluri fine olandeze, caşcavaluri cu pesto de tomate sau menta, cu nucă, cu usturoi, cu busuioc.
Desertul vine la la Maramures, cu prăjituri de casă, din Harghita, cu Kurtos Kalacs, din Arad cu halviţa tradiţionala din miere cu alune, ciocolată de casa, grilas şi salam de biscuiti sau din Pitesti cu covrigi, nuga, turtă dulce tradiţională, acadele şi susan, cozonaci de casă tradiţionali, dar şi dulceţuri şi siropuri din Suceava.
Vei putea cumpăra şi produsele apicole de la Cumpana, cu miere de diverse sortimente, polen, propolis.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite