Piaţa imobiliară stagnează la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţurile imobilelor din Tulcea stagnează
Preţurile imobilelor din Tulcea stagnează

Dacă o garsonieră în Deva poate fi cumpărată de la 4.000 de euro, în timp ce un apartament cu două camere este scos la vânzare în Covasna cu 10.000 de euro, în Tulcea preţurile au rămas constante, destul de ridicate.

Preţurile au scăzut puţin după ce investitorii au mai scăzut ceva din adios, spun agenţii imobiliari. Sunt pe piaţă şi oferte cu preţuri mici, apartament şi garsoniere, însă odată cu preţul mic şi condiţiile sunt destul de modeste.
„Sunt zone mai rău famate ale oraşului în care se poate cumpăra o garsonieră cu câteva mii de euro, sau un apartament cu preţuri cuprinse între doisprezece şi şaisprezece mii de euro. Apartamentele din zonele bune, cele noi, cu condiţii deosebite, au încontinuare preţuri destul de ridicate, dar în comparaţie cu perioada de dinainte de criză, mult mai accesibile“ spune Dan Drăgan, patronul unei agenţii imobiliare din Tulcea.
Acesta mai spune că şi activitatea agenţiilor imobiliare a început să crească în ultima perioadă, însă tranzacţiile majoritare sunt reprezentate de închirieri, şi mai puţin de vânzări.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite