Peste o mie de deţinuţi în Penitenciarul din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste o mie de deţinuţi în Penitenciar
Peste o mie de deţinuţi în Penitenciar

În weekendul trecut s-a organizat şi executat apelul general al persoanelor private de libertate. Mai exact, este vorba despre confruntarea documentelor referitoare la situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea.

Apelul general priveşte şi persoanele private de libertate aflate în tranzit, precum şi pe cele aflate în evidenţa penitenciarului ca fiind în întreruperea executării pedepsei.
În acest an, în perioada 5 – 9 decembrie 2011, a fost organizat un apel general experimental, în şapte unităţi penitenciare, cu scopul eficientizării acestei activităţi la nivelul întregului sistem penitenciar. Penitenciarul Tulcea face parte dintre acestea, alături de Penitenciarul Bucureşti - Jilava, Penitenciarul Deva, Penitenciarul Miercurea Ciuc, Penitenciarul Spital Poarta Albă, Centrul de Reeducare Buziaş şi Centrul de Reeducare Târgu Ocna.
„La data începerii apelului, în Penitenciarul Tulcea se aflau 1.002 persoane private de libertate, iar în întreg sistemul penitenciar românesc se află un număr de 30.480 persoane private de libertate“, spune Iulia Mocanu, purtător de cuvânt la Penitenciarul Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite