Peste 100 de jandarmi în Tulcea de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță în perioada sărbătorilor de iarnă, Jandarmeria va suplimenta dispozitivul cu ocazia desfășurării manifestărilor cultural - artistice şi religioase din municipiul Tulcea.

Peste 100 de jandarmi tulceni vor patrula în zonele unde Primăria Municipiului Tulcea organizează evenimente, precum și pe traseele care duc către lăcașele de cult din Tulcea. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți și în zonele unde există mari aglomerări de persoane (gări, autogări, pieţe, târguri, etc.).
Vor fi intensificate măsurile de ordine publică şi se vor desfăşura acţiuni în preajma discotecilor, restaurantelor, sălilor de jocuri, urmărind descurajarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică.
Atenție la pocnitori !
Orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an. Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria  face următoarele recomandări:
    - cei care participă la evenimentele organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă trebuie să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
   - să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, în special în timpul deplasării cu mijloacele de transport în comun;
   - în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natura antisocială, să solicite necondiţionat intervenţia echipajelor de jandarmi.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite