Locuitorii Deltei au primit ajutoare cu elicopterul de la Marian Vanghelie! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoarele au ajuns în deltă cu elicopterul
Ajutoarele au ajuns în deltă cu elicopterul

Trei sute de familii din Caraorman,Periprava şi Mila 23 au primit ieri ajutoare constând in pachete cu alimente de baza, numele binefăcătorului fiind o surpriză inclusiv pentru cei care au primit pachetele

Izolaţi de apoape două luni de zile din cauza sloiurilor de pe Dunăre locuitorii din trei localităţi din Delta Dunării au fost surprinşi ieri când practic ajutoarele le-au „căzut“ din cer, dar şi mai surpinşi când au aflat că ajutoarele provin de la Marian Vanghelie.
Ajutoarele au fost distribuite de parlamentarii tulceni Teodorescu Horia si Belacurencu Trifon, care au ajuns în zonele isolate cu un elicopter pus la dispoziţie tot de Vanghelie.
„ Produsele şi elicopterele au fost trimise de domnul primar Marian Vanghelie, deoarece a înţeles cât de disperată este situaţia locuitorilor din Deltă. Pentru a rezolva problemele de aprovizionare ale acestor oameni am apelat iniţial la autorităţile locale, dar acestora nu le-a păsat .Mai mult, Guvernul prin Ministerul Administraţiei şi Internelor nu a făcut absolut nimic pentru aprovizionarea localităţilor izolate din Deltă.  Motivul invocat a fost că nu se poate ajunge în aceste localităţi. Domnul Vanghelie nu a acceptat ca oamenii să fie trataţi cu atâta dispreţ şi a sponsorizat atât transportul cu elicopterele, cât şi produsele distribuite.  Astfel, a arătat că se putea ajunge cu produse la aceşti oameni, pe calea aerului“ explică senatorul tulceanu Belacurencu legătura dintre Vanghelie şi ajutoarele distribuite în Delta Dunării.

Ajutoare pentru localităţile izolate din Deltă

Click pe imagini pentru a vedea fotogaleria

Acesta mai spune că gestul nu are valenţe electorale, întrucât în zonele respective trăiesc foarte puţini oameni, aceştia nefiind un bazin electoral important ca număr de voturi.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite