Pericole pe şoselele din judeţ: Record de şoferi beţi în acest weekend!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au ieşit în acest weekend pe şoselele din municipiu pentru a-i depista pe cei care conduc în stare de ebrietate. Printre şoferii puşi să sufle în etilotest poliţiştii au găsit 11 bărbaţi care au consumat alcool înainte de a urca la volan!

Recordul de beţie îi aparţine unui tânăr de numai 25 de ani din Murighiol, care avea 1,09 la mie. Toţi cei 11 s-au ales cu dosar penal pentru conducere sub infleunţa băuturilor alcoolice.
Iată şoferii care au fost prinşi conducând beţi, în ordinea descrescătoare a alcoolemiei:

1. S. Răzvan (25 ani) din Murighiol conducea în Dunavăţu de Jos având o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
2. G. Vasilică (56 ani) din Tulcea conducea autoturismul marca Opel pe strada Isaccei din Tulcea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat).
3. L. Nicolae (38 ani) din Babadag  conducea autoturismul marca Audi pe strada Heracleea din Babadag, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat).
4. N. Tilică (45 ani) din Tulcea conducea autoturismul marca Audi pe Barajului, având o îmbibaţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
5. S. Ion (38 ani) din Tulcea, conducea pe strada Constructorilor din Tulcea, fiind  sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat).
6. C. Neculai (54 ani) din Tulcea conducea autoturismul marca Dacia Logan pe strada Tunsului din Tulcea, având o îmbibaţie alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
7. O. Gheorghe (57 ani) din Mahmudia, care conducea în Mahmudia, având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
8. L. Daniel (30 ani) din Sarichioi, conducea un auto în Sarichioi, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.
9. E. Mihail (40 ani) din Mineri, conducea autoturismul marca Dacia 1310, pe strada Babadag  din municipiul Tulcea, având o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
10. I. Vasile (22 ani) din Murighiol conducea un auto pe DJ229 având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
11. M. Daniel (31 ani) din Tulcea conducea autoturismul marca Rover pe strada Isaccei dinTulcea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat).


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite