Pensionarii militari şi revoluţionarii ies azi în stradă la Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce marţi aproximativ treizeci de membrii ai Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, în rezervă şi în retragere au participat la un miting de protest în capitală, astăzi foştii militari vor protesta în Piaţa Civică

Mitingul organizat de foştii militari dar şi de revoluţionarii tulceni, care au obţinut autorizaţia, este practic primul autorizat oficial la Tulcea în ultima perioadă, deşi mai multe zile la rând s-a protestat în Piaţa Civică.
„Protestăm împotriva actualei guvernări, am ajuns la capătul puterilor, nu doar noi militarii, toată lumea“ a spus ieri colonelul în rezervă Eugen Stroe, liderul pensionarilor militari din Tulcea.
Reprezentanţii Jandarmeriei Tulcea spun că manifestarea este autorizată, şi că vor participa la aceasta pentru menţinerea ordinii publice.
„Este o manifestare ce a fost aprobată în condiţiile legii, ea se poate desfăşura în Piaţa Civică între orele 17-22“ spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Tulcea,Marian Ciubotaru.
Interesant este faptul că înainte de manifestare, foştii militari şi-au depozitat pancardele anti Oprea în sediul PNL Tulcea, pentru a nu le crea probleme celor ce administrează Casa Armatei, după cum a spus colonelul Stroe.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite