Patru tulceni prinşi beţi la volan de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare alcoolemie o avea un măcinean de 40 de ani, care a reuşit să conducă pe drumul public, cu toate că se apropia de 1,00 mg/l. Toţi patru s-au ales cu dosar penal.

În noaptea de 23 spre 24 aprilie, lucrătorii Poliţiei Oraşului Măcin l-au depistat pe C. Claudiu (40 ani) din Măcin în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310 pe strada Walter Mărăcineanu din Măcin, având o concentraţie de 0,98 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat. Tot atunci şi tot la Măcin, a fost depistat D. Mustafa (53 ani), în timp ce conducea autoturismul  Ford pe strada 1 Decembrie din Măcin având o îmbibaţie alcoolica de 0.42 mg/l alcool pur in aerul expirat.
În noaptea de 25 spre 26 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier i-au depistat în municipiu pe I. Alexandru (20 ani), din Tulcea, în timp ce conducea pe strada Taberei un VW având o concentraţie de 0,52mg/l alcool pur in aer expirat şi pe H. Filip (36 ani) din comuna Mahmudia,  care a condus o Dacia 1310 pe strada Elizeului având o concentraţie de 0.50mg/l alcool pur in aer expirat.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite