A intrat cu mașina într-un microbuz: Cinci persoane rănite într-un accident de mașină GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci persoane au fost rănite ușor în urma accidentului
Cinci persoane au fost rănite ușor în urma accidentului

Evenimentul rutier s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 8.00, pe drumul european E 87 între Tulcea și Cataloi. Un echipaj SMURD și mai multe  ambulanțe au plecat la fața locului.

În zona curbelor de la Cataloi, șoferul unui autoturism Ford a intrat cu mașina într-un microbuz. În urma accidentului au fost rănite trei persoane din microbuz și două din Ford, toți cu traumatisme ușoare.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Z. Petrică (41 de ani) din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Mondeo, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului alunecos (polei) nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat, patrunzând pe sens opus, unde a lovit cu partea stangă spate un microbuz Mercedes Sprinter, condus regulamentar de D. Dumitru (47 ani) din Tulcea.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi ocupanţi din autoturismul Ford Mondeo şi a trei pasageri din microbuz. De asemenea, în urma impactului cele doua autovehicule au fost avariate în proportie de 30%.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că ambii conducatori auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


În urma accidentului au rezultat cinci victime
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite