Partizan cântă mâine la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieţii sunt aşteptaţi să cânte în clubul tulcean Eagles mâine seară, de la ora 21.00. În deschidere vor cânta folkiştii tulceni de la Foişorul de Folk: Mircea Iordache, Cristi Mihai şi Alexandru Cismaru. Preţul unui bilet de intrare la concert este de 15 lei, iar biletele pot fi cumpărate din clubul care găzduieşte evenimentul.

Adrian Pleşca (Artan) – voce, Răzvan Moldovan (Suedezu) - chitara, groove box, Andrei Robin Proca – bas şi Radu Tiberiu Moldovan – tobe vor cânta atât piese ce vor apărea pe noul album, în curând, cât şi piese cunoscute deja publicului tulcean. De la începutul acestui an, Partizan este în studio, unde lucrează la piese noi şi intenţionează să readucă în memorie piesele anilor ‘80.
Concertul este organizat de tulcenii de la Foişorul de Folk, în colaborare cu administratorul clubului Eagles. Pentru că trupele nu se înghesuie să vină la Tulcea în fiecare weekend, iubitorii muzicii bune fac tot posibilul pentru ca scenele din municipiu să fie gazde pentru nume cât mai mari din România.
„Ştim cu toţii că oraşul nostru duce mare lipsă de concerte de calitate. Noi, cei de la Foisorul de Folk, am creat acele serate de folk/rock cu priză mare la publicul tânăr. Adolescenţii au venit, le-a plăcut ce au văzut şi ce au auzit, au aplaudat.  Acum ridicăm un pic ştacheta. Invităm toţi cei care apreciază muzica de calitate mâien, în Club Eagles la un concert extraordinar ar trupei Partizan. Piese noi. Aşadar, propunem o seară de rock aşa cum n-a mai fost demult în Tulcea“, spune Mircea Iordache (Foişorul de folk).

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite