Părerea candidaţilor tulceni la examenul de titularizare: „Subiectele nu au nicio legătură cu practica!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examenul a început la ora 10.00 şi se încheie la ora 14.00. Primii candidaţi au ieşit după mai puţin de o oră din examen, cu toate că mai aveau trei ore să răspundă la cele trei subiecte propuse de Minister.

O mare surpriză pe care au avut-o candidaţii a fost baremul de corectare. „Se dau 60 de puncte pentru metodică, ceea ce nu mi se pare normal. Eu am dat la învăţători, iar până acum am fost profesor suplinitor la clasele mai mari. Celelalte două subiecte, de limba română şi de literatura română, mi s-au părut simple. Metodica a fost foarte grea“, spune primul candidat care a ieşit din sala de examen, înainte de ora 11.00.
O alta candidată la un post de învăţător a renunţat la examen. „Am preferat să ies înainte din sală cu fruntea sus, să renunţ la examen, decât să văd că am cine ştie ce notă. Nu mi se pare normal să avem 60 de puncte la metodică. Eu predau deja, iar astfel de lucruri nu facem cu cei mici, de clasele I – IV. Subiectele nu au nicio legătură cu practica“.
Şi cei care au dat la mecanică au ieşit cu trei ore înainte de finalizarea examenului. „A fost extrem de greu, nu cred că am vreo şansă să iau peste 7. Sunt ciudăţenii de subiecte“, se plâng candidaţii.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite