Pakistanez amendat pentru că a stat prea mult la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul intrase în ţară pentru a-şi reîntregi familia (soţia sa fiind de origine română). Singura problemă este că a venit cu viză pentru 90 de zile şi a uitat să mai plece (sau să şi ia actele legale pentru a-şi prelungi şedera într-o ţară membră UE).

Duminică, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi cei ai Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Tulcea au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini în ţara noastră, în urma căreia l-au depistat pe raza municipiului Tulcea un cetăţean pakistanez care depăşise termenul legal de şedere în România.
Respectivul cetăţean intrase în România în baza unui permis de rezidenţă într-un stat membru al Uniunii Europene, cu drept de şedere de 90 zile, la expirarea căruia nu a efectuat demersurile pentru prelungirea dreptului de şedere temporară în România şi nici nu a părăsit teritoriul ţării noastre.
Persoana în cauză a declarat faptul că doreşte să rămână pe teritoriul României în scopul reîntregirii familiei, soţia sa fiind de origine română.
Cetăţeanul pakistanez a fost amendat contravenţional cu suma de 400 lei şi obligat să-şi reglementeze şederea în România prin întocmirea unei cereri pentru prelungirea dreptului de şedere în scopul reîntregirii familiei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite