PERICOL O cisternă încărcată cu nitrat de amoniu s-a răsturnat pe drumul Tulcea - Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc luni dimineaţă, la ora 8.30, la ieşirea din localitatea Baia, judeţul Tulcea (pe DN 22, drumul spre Constanţa). Două persoane se aflau în cabina cisternei în momentul accidentului, una dintre ele fiind rănită, spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

UPDATE În jurul prânzului, pericolul a fost înlăturat, iar circulaţia pe DN 22 a fost reluată. „Se aştepta o macara care să vină să ridice autocisterna răsturnată“, a precizat Irina Lazăr, din cadrul IPJ Tulcea.
Conform datelor furnizate de dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, un singur bărbat a fost rănit, dar acesta este în afara oricărui pericol. „Are numai câteva plăgi la nivelul feţei, dar nu are nimic grav“, a zis Vâlcu.

Apelul pe 112 a fost dat la 8.30. O cisternă încărcată cu nitrat de amoniu tehnic s-a răsturnat, iar în  urma accidentului a fost fisurat şi rezervorul de combustibil.
Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţiştii tulceni au ajuns la faţa locului. De asemenea, cinci jandarmi de la plutonul Babadag au ajuns la faţa locului pentru a asigura zona.

„În momentul producerii evenimentului, în cabina cisternei erau două persoane, una dintre ele fiind rănită, dar nu foarte grav”, a declarat Irina Lazăr, din cadrul IPJ Tulcea.
Traficul este deviat.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite