PERICOL Beţi, fără permis sau fără autorizaţie de circulaţie pe şoselele din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinşi în trafic (foto arhivă)
Prinşi în trafic (foto arhivă)

În noaptea de luni spre marţi, patru şoferi care au fost traşi pe dreapta de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea s-au ales cu dosar penal. Doi pentru consum de alcool, unul pentru că avea permisul suspendat şi unul pentru că nu avea autorizaţie de circulaţie.

În noaptea de 6 spre 7 august 2012 lucrătorii Serviciului Rutier l-au depistat pe D. Ionuț (23 ani) din Vulturu, care conducea autoutilitara marca Dacia pe strada Isaccei, având o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi noapte a fost prins S. Gabriel (39 ani) din Visterna, care conducea o Dacia Solenza pe strada Viticulturii, având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii l-au depistat în trafic şi pe  V. Radu (45 ani) din București care conducea un Nissan pe strada Isaccei, având permisul suspendat.
De asemenea, lucrătorii Postului de Poliție Murighiol l-au depistat pe P. Romică (21 ani) din Sarinasuf, care conducea în Murighiol un autoturism marca Ford, având autorizația de circulație provizorie expirată din 6 iulie 2012.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite