Oferte de Revelion pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte de ultimă oră pentru Revelion
Oferte de ultimă oră pentru Revelion

Cei care încă nu s-au decis unde vor petrece noaptea dintre ani găsesc chiar şi în aceste zile zeci de oferte pentru a petrecere Revelionul. Atât în restaurantele din municipiu, cât şi în pensiunile din deltă mai găseşti chiar şi în această perioadă locuri libere.

Gheorghe Puflene, patronul Esplanada Park, spune că tulcenii pot în continuare să opteze pentru Revelionul organizat pe malul lacului. Aici, pentru 250 de lei, ai parte de mâncăruri delicioase şi foc de artificii. Masa începe cu trandafir din piept de raţă afumat, ou de prepeliţă cu manciuria în cuib de ţelină pe castravete, carpacio de caracatiţă pe lămâie verde, tartă cu mousse de ton şi avocado, continuă cu rulou de biban de mare şi somon cu tăiţei de spanac şi sos de vin spumant, pulpă de curcan cu piure de broccoli şi se termină cu un desert „surpriză“. Vinul, apa, răcoritoarele şi cafeaua sunt nelimitate.
Şi la Select mai sunt aproximativ 40 de locuri libere din cele 80. Pentru 220 de lei de persoană, tulcenii care aleg să petreacă la restaurantul Select din municipiul Tulcea trecerea dintre ani vor avea parte de un meniu bogat şi o atmosferă de petrecere. Din farfurii nu vor lipsi felurile tradiţionale de mâcare, cum sunt sărmăluţele, dar şi tot soiul de mâncăruri alese: file de şalău în crustă de susan, involtino din piept de curcan, medalion de mistreţ, ruladă de somon, curcan în aspic, ruladă cotlet în aspic, salată de crudităţi în tulipă, prosciutto melone. Nici desertul nu va lipsi: profiterol şi fructe.
„Oferta de criză la noi este vinul la burtă, bei cât poţi, fără restricţie“, spune patronul Aurel Cacencu.
Cei care vor să vadă delta iarna pot opta pentru o pensiune din Mahmudia, acolo unde un pachet promoţional de Revelion (all inclusive) costă între 3.000 şi 3.500 de lei, în funcţie de numărul de nopţi de cazare.
Tot în deltă puteţi găsi şi oferte mai ieftine: astfel, la Sulina poţi sta trei zile cu numai 800 de lei, iar în preţ este inclusă şi masa festivă de Revelion.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite