Tulcea: Oferte de sezon în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de pensiuni şi hoteluri plutitoare sunt pregătiţi şi în sezonul rece să întâmpine turiştii. Puteţi admira păsările venite la iernat, participa la o partidă de pescuit sau pur şi simplu petrece împreună cu prietenii departe de ochii lumii. Preţurile sunt ceva mai mici în comparaţie cu sezonul de vară.

Deşi majoritatea turiştilor vizitează Delta Dunării vara dar puţini ştiu cât este de spectaculoasă în timpul iernii. O excursie pe timp de iarnă poate fi o experienţă extraordinară cu adevărat de neuitat. Relaxarea este totală la bordul unui hotel plutitor ce alunecă uşor pe canalele mărginite de stuful galben printre sutele de păsări sosite la iernat.
„Chiar dacă este frig vinul fiert vă va încălzi şi corpul şi sufletul în atmosfera intimă a salonului cu geamuri mari ce oferă o vedere panoramică peste întinderea de ape. Delta Dunării este ideală pentru evadarea din stresantul cotidian “ spune Daniel Petrescu de la Ibis Tours Tulcea .

Mini vacanţă pe hotelul plutitor

O minivacanţă pe un hotel plutitor cu condiţii deosebite cu servicii all inclusive costă sub 80 de euro pe zi, în funcţie de mărimea grupului , aici intrând cazarea, trei mese pe zi, bărci şi scule de pescuit la dispoziţia clienţilor , apă minerală, cafea , vin şi bere la liber.
Turiştii sunt preluaţi la Tulcea, unde se îmbarcă pe hotelul plutitor şi fac cunoştiinţă cu ospitalitatea dobrogeană cu ajutorul unei ţuici de fructe.

„De la Tulcea  plecăm urmând traseul prestabilit pentru a ajunge în inima Deltei Dunării în timp ce dumneavoatră la masa de prânz veţi degusta preparatele gastronomice dobrogene şi veţi putea admira peisajele .Odata ajunşi în apropierea localităţii Crişan după ce se va servi masa de seară putem începe pregătirile unei seri pe placul dumneavoastră unde aveţi opţiunile unui moment liniştit şi odihnitor în mijlocul naturii sau o serată cu muzică“ povesteşte Paul Branovici, proprietarul hotelului plutitor Anda.

Programul zilnic poate fi organizat în funcţie de preferinţele turiştilor care se pot plimba cu bărcile sau pescui lângă ponton. Se pot vizita localităţile Mila 23, Crişan sau Caraorman, precum şi atracţiile turistice din zonă.
Petreceri departe de ochii lumii

Pe lângă cura de peşte oamenii  ce nu agreează zonele aglomerate pot petrece sau încheia afaceri departe de ochii lumii.

"Vin destui oameni importanţi de afaceri pentru că aici nu sunt paparazzi, e linişte şi pace. Se preferă borşul de peşte, icre de ştiucă,somn la grătar, saramură de crap. Pentru ca măncarea să pice mai bine, servim vin fiert, ţuică fiartă, organizăm spectacole cu muzică tradiţională lipovenească, plimbări la pescuit, lumea se simţit bine, am avut turişti din Bucureşti dar şi din strainătate" povesteşte Sorin Florea, patronul pensiunii Morena din Murighiol.
Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite