Ofertă: Turiştii care petrec Crăciunul pe rit vechi în Delta Dunării vor participa la toate pregătirile de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an operatorii de turism din Delta Dunării vin cu o nouă ofertă pentru turiştii care aleg să petreacă Crăciunul, dar şi Revelionul pe rit vechi în inima Deltei Dunării. Preţurile sunt puţin mai mari în acest an, şi asta din cauza ofertelor îmbunătăţite.

Patronii de pensiuni şi hoteluri oferă pachete de până la cinci zile în Delta Dunării cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe rit vechi. Preţurile sunt, însă, în creştere, spune Silviu Gheorghe, şeful Agenţiei pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Tulcea.
„În acest an se va pune un mare accent pe participarea turiştilor la toate pregătirile pentru un tradiţional  Crăciun, respectiv Revelion pe vechi: de la împodobirea caselor, până la pregătirea colindelor şi a pluguşorului, de la plimbările în baltă alături de pescari şi până la tradiţionala ciorbă de peşte gătită în aer liber, pentru că vremea ţine cu noi. Turiştii vor putea vedea cum se prinde peştele cu uneltele tradiţionale şi cum se găteşte o ciorbă de peşte în Delta Dunării“, spune Silviu Gheorghe.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite