Un ponton dormitor acostat în Delta Dunării a ars în totalitate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitănia Zonală Tulcea a anunțat că în această noapte a luat foc o navă ce aparținea societății comerciale Renasio SRL (restaurant) din Constanța. La fața locului au ajuns și pompierii militari de la ISU.

Nava se află acostată pe maul drept al brațului Sf. Gherghe, la kilometrul 106. În urma incendiului nu au rezultat victime. La momentul de față, la locul incendiului au ajuns pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta Tulcea, reprezentanți ai Poliției Transporturi și ai Căpităniei Zonale Tulcea.
„Din explicaţiile verbale ale Administratorului societăţii, Ene Eugen, a rezultat că nava era în staţionare, urmând să fie efectuate lucrări de modernizare, iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit. S-a încercat  interventia cu auto si o nava specializată aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta Tulcea, dar nava a ars in totalitate“, spune Petrică Rade, purtător de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea.
„La fața locului s-au deplasat cu trei  autospeciale cu apă şi spumă echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Tulcea şi nava de intervenţie B MAI 101, cu un echipaj al Pichetului de Pompieri Nave operative Crişan. Focul se manifesta într-un dormitor al pontonului. În urma intervenţiei pompierii tulceni au stins incendiul, în care au ars: pereţii despărţitori din pal nelaminat ai pontonului, mobilierul aflat în camerele acestuia şi documente care aparţineau societăţii comerciale. Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o un conductor electric defect“, spune Angela Tulceanu, purtător de cuv\nt ISU Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite