O minoră dispărută este căutată de poliţiştii tulceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată în vărstă de 12 ani a fost dată dispărută la cinci zile după ce a plecat de acasă spre şcoală.Din câte se pare minora nu este la prima aventură de acest gen.

Pe data de 25 ianuarie Diana Niculaev a plecat de acasă spre şcoală şi nu a mai revenit.Iniţial părinţii nu s-au alertat mai als că fata a fost văzută de colegi prin oraş, aşa că au mai aşteptat până când au alertat Poliţia.
„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Niculaev Diana, de 12 ani, din Tulcea. Aceasta a plecat la şcoală de la domiciliu, la data de 25 ianuarie şi nu a mai revenit.
În urma cercetărilor efectuate a reieşit că fata a mai fost plecată de la domiciliu în luna aprilie 2010, fiind identificată după trei zile, de către poliţişti“ spune comisarul Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
La data dispariţiei minora purta o geacă din fâş de culoare maron, jeans de culoare bleumarin, cizme negre cu bordură din imitaţie de blană şi avea asupra ei un ghiozdan de culoare galbenă.
Semnalmente: 1,60 m înălţime, robustă, faţă rotundă, ten deschis, păr blond lung până la umeri, ochi albaştri. Nu are semne particulare.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112, ori 116.000.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite