O femeie din Beidaud şi un bărbat din Jijila, condamnaţi la închisoare pentru trafic de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări "Plugaru" confiscate
Ţigări "Plugaru" confiscate

Fănel Mihai din Jijila şi  Domnica Rusu din Beidaud au fost condamnaţi la câte un an închisoare pentru trafic de ţigări. Cei doi au achitat datoriile la bugetul de stat în cursul urmăririi penale, astfel că Judecătoria Babadag a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate.

Fănel Mihai (29 de ani) din Jijila a fost prins cu ţigări de contrabandă în vara anului 2011, dar şi în decembrie 2011. Acesta a transportat 100 pachete de ţigări şi respectiv 960 pachete de ţigări Plugaru ce proveneau din contrabandă. Pachetele de ţigări au fost confiscate. Prejudiciul, de 8.691 de lei, a fost recuperat integral în faza de urmărire penală, prin achitarea de către inculpate.
Domnica Rusu din Beidaud a fost prinsă de poliţişti la finalul lui august 2011. În casa femeii au fost găsite 500 de pachete de ţigări Plugaru care proveneau din contrabandă. Pentru că vindea ţigări de contrabandă  Domnica a făcut o pagubă de 4.404 lei bugetului de stat (sumă care a fost achitată integral de către inculpată, în faza de urmărire penală).


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite