Trei turişti constănţeni care au venit în deltă şi-au încheiat sejurul la spital. Iată de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, trei turişti din Constanţa care au venit în Delta Dunării a ajuns la spitalul judeţean de urgenţă Tulcea. Cei trei sunt în afara oricărui pericol şi au fost deja externaţi, precizează reprezentanţii spitalului judeţean.


Cei trei turişti, două femei şi un bărbat (din Constanţa) au fost preluaţi de un echipaj de ambulanţă şi transportaţi al spitalul judeţean.
„Este vorba despre trei persoane care, din primele simptome, aveau toxi-infecţie alimentară“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Cei trei, care se relaxau la Murighiol, au ajuns în spital după ce au consumat mâncare adusă de acasă (nu s-au îmbolnăvit la vreun  restaurant din deltă).
După cum spune managerul spitalului, dr. Neviser Zaharcu, cei trei au ajuns la perfuzii, după care s-au simţit mai bine şi au solicitat să fie externaţi.
Tot în acest weekend la spital au ajuns doi turişti care veniseră în zona Milei 23 şi care fuseseră înţepaţi de insecte. Cei doi sunt în afara oricărui pericol.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite