GALERIE FOTO O bătrână a sărit de la primul etaj al azilului din Tulcea! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 75 de ani era internată în azilul „Sf. Nectarie“ de pe strada Mircea Vodă din municipiul Tulcea. Azi dimineață, în jurul orei 5.00, femeia s-a aruncat în gol de la etajul întâi al centrului de plasament.

UPDATE 10.00: Femeia de 75 de ani din Văcăreni era internată în azil de pe data de 10 mai 2011. Avea o relație foarte bună cu familia, iar copiii o vizitau în mod regulat, spune purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială, Roxana Sidorencu. Din ancheta socială a rezultat faptul că femeia obișnuia să consume alcool înainte de a ajunge la centrul de îngrijire, dar nu se știe dacă acest fapt a dus la gestul făcut azi dimineață. „Nu a amenințat niciodată, nimeni nu știa ce are de gând să facă. A fost găsită azi dimineață de infirmierele care făceau rondul în curte. Din câte spune colega ei de cameră, s-a trezit să meargă la baie și nu s-a mai întors în cameră“, mai spune Roxana Sidorencu.
Femeia este acum conștientă și are o fractură de bazin. Asistenții sociali împreună cu psihologul au plecat spre spital pentru a discuta cu femeia. Dacă i se va schimba diagnosticul și se va constata că are probleme psihice, femeia va fi mutată într-un centru specializat.

Click pe poze pentru fotogalerie!


Bătrâna a fost preluată urgent de Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea și internată în spital. „Starea femeii este critică“, spune dr. Dumitru Vâlcu, directorul medical al Ambulanței Tulcea.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite