UPDATE O ambulanţă care transporta un pacient în stare critică, lovită la intrarea în Constanţa. Şoferul vinovat a părăsit locul accidentului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacientul din ambulanţă, un bărbat cu un traumatism prin agresiune, a fost preluat de urgenţă de o ambulanţă de la Constanţa, iar acum este în afara oricărui pericol, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

UPDATE: În urma tamponării, aripa spate a ambulanţei este înfundată, dar nimeni nu a fost rănit. Pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD. „Şoferul ambulanţei a oprit la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate, iar din spate maşina a fost lovită de un autoturism, din câte am înţeles, marca Mercedes. Cei din ambulanţă au reuşit să vadă că şi maşina respectivă avea bara lovită. Imediat după incident, şoferul care a lovit ambulanţa a plecat“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. 
Șoferul trebuie să se prezinte în 24 de ore de la accident pentru a anunța tamponarea.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, la intrarea în oraşul Constanţa. „În maşină se afla un pacient care avea un traumatism cauzat prin agresiune. Pacientul a fost preluat de colegii din Constanţa. Nimeni din autoturism nu a fost rănit, maşina este avariată în partea din spate“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Vom reveni cu amănunte!



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite