O adolescentă a sărit în lacul Ciuperca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata de numai 16 ani s-a aruncat în această după amiază în apa lacului Ciuperca.  Gestul ei a fost observat rapid de  tulcenii care se relaxau în parcul din jurul lacului, care au sunat la 112.

În numai câteva minute la faţa locului au ajuns pompierii militari de la Detaşamentul Tulcea, dar şi echipajul de Ambulanţă. Fata  a fost scoasă din apă şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Tulcea.
„Astăzi, la ora 11.44, Inspectoratul pentru Situaţii  de  Urgenţă Tulcea a fost anunţat, prin numărul unic de apel 112,  că o adolescentă în vârstă de 16 ani s-a aruncat în Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea. S-a deplasat imediat  un echipaj al  Detaşamentului de Pompieri Tulcea, care, ajuns la faţa locului a scos fata din apă şi a predat-o Serviciului de Ambulanţă Tulcea“, spune Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.
„Este vorba despre o tânără de 16 ani. Este stabilă, în afara oricărui pericol. A fost transportată la spitalul judeţean“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al SJA Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite