Numele Luminiţei, femeia acuzată că a violat un taximetrist tulcean, apare într-un dosar al clanului Cămătaru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luminiţa Perijoc (30 de ani) apare ca martor în rechizitoriul DIICOT Bucureşti privind o grupare infracţională organizată  controlată de Sile şi Nuţu Cămătaru.

Femeia acuzată că l-ar fi violat şi înjunghiat pe Nicolae Stan (34 de ani), taximetrist tulcean, este în continuare internată la secţia Psihiatrie a spitalului judeţean din Tulcea, acolo unde o comisie va stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.
Luminiţa nu are antecedente penale. A fost implicată în urmă cu şapte ani, în calitate de martor pentru acuzare, într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane în care apar numele celebrilor Sile şi Nuţu Cămătaru.

Cazul taximetristului violat: Iată ce spune Luminiţa despre ce s-a întâmplat în apartamentul de pe strada Babadag!



Extras din rechizitoriu

Faptele de care sunt acuzaţi inculpaţii din acest dosar s-au petrecut în perioada 2000 – 2004. În 2005, în rechizitoriul DIICOT Bucureşti apare şi numele Luminiţei Perijoc, pe vremea aceea în vârstă de numai 23 de ani. Luminiţa l-a indentificat atunci pe Gheorghe Eugen, zis „Eugen Calu“, despre care a declarat că este „proxenet în discoteca Herăstrău, care făcea parte din grupul de proxeneţi coordonat de Angelica Cămătaru“.
Click AICI pentru a citi rechizitoriul!

Extras din rechizitoriu
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite