Noul guvernator, susţinut de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi de Liviu Mihaiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Mihaiu, Edward Bratfanof şi Horia Teodorescu
Liviu Mihaiu, Edward Bratfanof şi Horia Teodorescu

Aceştia au fost principalii factori implicaţi în numirea noului şef al Administraţiei Biosferei Delta Dunării. Edward Bratfanof a fost propus pentru a doua oară pentru postul de guvernator ARBDD (prima dată în primăvara acestui an).

În cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul ARBDD, Edward Bratfanof a ţinut să precizeze faptul că nu a făcut niniodată parte dintr-o formaţiune politică şi nici nu intenţionează să intre în politică.
A precizat, însă, că a fost susţinut pe acest post de către preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi de către Liviu Mihaiu (de la Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta). A avut, însă, şi susţinere din partea ministrului Rovana Plumb şi a premierului Victor Ponta, respectiv a mai multor ONG-uri de mediu.
„Decizia de a îl propune pe domnul Bratfanof  în această funcţie mi-a aparţinut 100%. Am avut mai multe CV-uri şi le-am analizat pentru mai multe luni. Ţin să precizez faptul că şi noul guvernator are un termen de cinci – şase luni pentru a demonstra că pentru deltă se lucrează“, a precizat preşedintele Horia Teodorescu.
„Nu plănuiesc să stau lipit de scaunul de guvernator, ci intenţionez să am întâlniri cu reprezentanţii consiliilor locale, cu cei ai ministerului, ai Consiliului Judeţean Tulcea şi ai tututor organismelor implicate şi interesate de ceea ce se întâmplă în deltă“, a precizat Bratfanof.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite