Murgeanu: Cetăţenii din zona de est ar trebui să se ducă la Murighiol dacă nu vor să se conformeze!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hogea şi Murgeanu la Primăria Tulcea
Hogea şi Murgeanu la Primăria Tulcea

Prezent la Tulcea astăzi cu ocazia încheierii lucrărilor din zona de est a municipiului, secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a discutat despre situaţia beneficiarilor acestui proiect.

Primarul municipiului, Constantin Hogea, a declarat că a avut şi are multe probleme cu cetăţenii din zona de est a municipiului, care refuză categoric să respecte investiţia de 7 milioane de euro realizată în această zonă.
Ultima lucrare realizată în zona de est
„Împreună cu cei de la Gospodărire Comunală, de la Patrimoniu şi de la Poliţia Locală vom face adrese către toţi cetăţenii care locuiesc în această zonă şi îi vom atenţiona să respecte investiţia de aici. Dacă nu, vom trece la amenzi dacă nu înţeleg să aibe bun simţ faţă de ceea ce s-a făcut în zona de est. Dacă nici atunci nu vom avea rezultate, atunci vă garantez că este pentru ultima oară când eu, ca primar, mă mai uit înspre cartierul respectiv. Nu vom mai realiza nicio investiţie în zona de est“.
„Daţi-le amenzi până pleacă!“
Propunerea este susţinută de secretarul de stat Răzvan Murgeanu, care spune că dacă ar fi fost în locul primarului Hogea, de mult timp le-ar fi dat tulcenilor din cartierul de est amenzi usturătoare.
„La următoarea vizită, peste un an, peste doi, peste cinci veţi putea ajunge la situaţia de a da banii înapoi. Cei care nu se pot conforma, ar trebui să se mute la ţară, la Murighiol. Ori trăim într-o societate civilizată, ori într-o societate cvasi – sătească“, mai spune Murgeanu.
Primarul Hogea spune că localnicii din zona de est aruncă mizeria în stradă, pe carosabil, îşi duc vacile, caprele şi alte animale pe stradă, intră în curţi (peste pavele) cu maşini sau căruţe, ba chiar au începtut să îşi scoată pavelele din trotuare pentru a putea intra cu autovehiculul în curţi.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite