„Mita înseamnă închisoare“, la Babadag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Mita înseamnă închisoare“
„Mita înseamnă închisoare“

Azi dimineaţă, la Babadag, s-a desfăşurat o acţiune de informare a cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata alegerilor locale, acţiune înscrisă în campania Ministerului Administraţiei şi Internelor „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii de proximitate şi cei de prevenire au distribuit 250 pliante cu sloganul “Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!” 
Populaţia a fost informată că nu numai cel ce dă mită este pedepsit, dar şi cel care primeşte este pasibil de pedeapsa cu închisoarea.
Cetăţenilor li s-a adus la cunoştinţă că pot suna la Apelul de Urgenţă 112 pentru a sesiza orice încălcare a legislaţiei privind campania electorală.
Reamintim că Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară, în perioada 10 mai - 10 iunie 2012, în contextul alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, având ca slogan „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite