Minune făcută de îngerii tulceni: Eleva bolnavă de leucemie a revenit la şcoală! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela a revenit la ore
Adela a revenit la ore

Adela Denisov, tânăra în vârstă de 18 ani diagnosticată cu o boală cruntă, leucemie, a revenit ieri la şcoală. Minunea a fost posibilă în primul rând datorită unui medicament minune, dar şi unei echipe deosebite de medici şi la fel de important, unor oameni deosebiţi, tulcenii care au ajutat la salavarea unui suflet, donând bani.

Nu trebuie uitaţi nici tinerii colegi ai Adelei, nişte tineri care au arătat că au caracter şi sentimente, şi că poate viitorul nu este pierdut definitiv, schimbând în mică parte imaginea elevului tip „Jean Monnet“.
Miracolul există, şi a apărut ieri, sub forma Adelei Denisov, care a venit la şcoală pe prpriile picioare. A fost întâmpinată de colegi, prieteni.
„Au fost momente foarte grele, nici nu îmi vine să cred că sunt iar la şcoala mea. Le mulţumesc din suflet celor ce m-au ajutat“, spune Adela.


Click pe poze pentru fotogalerie!

Printre  „minunile“ care au contribuit la salvarea Adelei se numără un medicament de ultimă generaţie descoperit de o firmă americană, care împiedică organismul să mai producă acele celule modificate, celule bolnave. Practic se poate duce o viaţă normală submedicaţie. Medicamentul costă foarte mult, aşa că rolul comunităţii a fost foarte mare, a celor ce au contribuit. „Ea se află sub supravegherea celei mai bune echipe de medici din România, după părerea mea, de la Spitalul Fundeni“, spune deputatul independent Marian Avram, reprezentantul Clubului Rotary Tulcea.
Clubul Rotary a fost cel care a asigurat asistenţa familiei în toate procedurile necesare, la Comisia naţională de Hematologie, Casa Naţională, iar oamenii din municipiu au reacţionat minunat, au fost alături de familie.
Peste două săptămâni va veni o nouă serie de analize, dar revenirea organismului a fost spectaculoasă şi iată ca ea a revenit la şcoală.
„Are nevoie de sprijin pentru medicamentaţie, practic noi tulcenii, am salvat concret o viaţă, asta este un fapt demn de menţionat, restul sunt nimicuri“, mai spune Avram.

Adela a revenit la ore
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite