Ministrul Mediului a încurcat incendiile din elicopter!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laszlo Borbely a survolat astăzi Delta Dunării pentru a verifica pagubele cauzate de incendiile din ultima perioadă. Ministrul s-a arătat nemulţumit de întârzierea cu care a fost informat despre aceste evenimente

Ministrul Borbely a fost destul de confuz după ce a coborât din elicopter şi a ajuns la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, contestând în faţa presei dimensiunile zonelor incendiate în ultimele zile în Deltă în zona Murighiol.
„Şapte hectare sau şaptezeci? Pe mail am primit şaptezeci , dar nu se poate, e imposibil să fi fost şaptezeci de hectare, am văzut din elicopter, maxim zece hectare erau. Poate greşesc eu“ a spus ministrul.
Borbely a fost lămurit de guvernatorul Deltei Dunării, Grigore Baboianu, care i-a precizat că în ultimele zile au fost mai multe încendii în zona deltei şi că probabil ministrul a văzut una dintre zonele mai mici care au ars.
„Am avut incendiu şi în zona Sfântu Gheorghe dar şi Murighiol, dar precizez ca astfel de fenomene sunt tradiţionale în zonă toamna, de zeci de ani localnicii igienizează prin arderea stufului. Desigur, aceste incendieri necontrolate sunt ilegale“ a precizat guvernatorul Baboianu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite