Medicii tulceni refuză să mai lucreze la centrul de sănătate din Sulina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, prefectul de Tulcea, Lucian Simion, a participat la o întâlnire cu reprezentanţi de la Direcţia de Sănătate Publică Tulcea, Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea, Serviciul de Ambulanţă Tulcea, Primăria oraşului Sulina şi Cabinetul Medical Individual Chiciuc Salviu Elena Tulcea. 

Tema: evaluarea activităţii Centrului de permanenţă din oraşul Sulina în care îşi desfăşoară activitatea cinci medici, trei dintre aceştia deplasându-se de la Tulcea pentru a acorda asistenţă medicală locuitorilor din zona oraşului Sulina.
„Prezentă la discuţii, dr. Chiciuc Salviu Elena a prezentat intenţia celor trei medici de a se retrage din activitatea pe care o desfăşoară la Centrul de permanenţă, prezentând problemele pe care le întâmpină: lipsa medicamentelor şi a materialelor sanitare, întârzieri în efectuarea plăţilor de către Casa de Asigurări de Sănătate, neplata tuturor orelor prestate datorită faptului că anumite ore din program se suprapun cu timpul de deplasare de la Tulcea la Sulina“, se arată într-un comunicat de presă emis de Prefectura Tulcea.
În urma dezbaterilor s-au identificat câteva soluţii alternative, printre care înfiinţarea unui Centru multifuncţional la Sulina, care să deservească populaţia din deltă dar şi turiştii în perioada sezonului estival. În acest sens, Primăria Sulina a transmis o solicitare către Direcţia de Sănătate Publică, urmând ca aceasta să fie înaintată Ministerului Sănătăţii.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite