Medicii de la Babadag vor face naveta la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O problemă la momentul de faţă este aceea că primul transport în comun îi poate lua la ora 9.00 dimineaţă din Babadag. Cel mai probabil, aceştia vor contracta o firmă de transport care să îi ducă dimineaţă la muncă.

49 de angajaţi ai sistemului sanitar din Babadag şi Sulina au optat pentru transferul la Spitalul Judeţean Tulcea. Este vorba despre o asistentă de la Sulina, iar restul personal sanitar şi auxiliar de la Babadag.
Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă vor mai lucra, din aceste zile, şase medici din Babadag: doi tituari şi patru rezidenţi. Cei doi tituluari sunt specialişti în medicina de laborator, respectiv pediatrie. „Sunt foarte bine veniţi aici, mai ales că pe pediatrie duceam lipsă de cadre medicale. Cu toate acestea, nu vor fi trecute cu vederea anumite întârzieri cauzate de navetă. Mai avem colegi care fac naveta, într-adevăr nu de la 40 de kilometri distanţă, dar trebuie să îşi asume această responsabilitate“, spune managerul Spitalului, dr. Ion Popescu.
Una dintre problemele cu care se confruntă angajaţii de la Babadag este aceea că nu au transport în comun decât de la ora 9.00. Cea mai sigură soluţie este contractarea unei firme specializate care să îi transporte.
De asemenea, la Tulcea va mai veni şi un medic rezident în anul trei de la Spitalul Băneasa din Constanţa.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite