Marșul poștașilor la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiul Județean de Poștă organizează mâine, de la ora 10.00, pe stadionul Bididia faza județeană a competiției profesional sportive Marșul Factorilor Poștali.

La linia de start a compeției se vor alinia 31  de poștași, din care 23 fete care vor mărșălui pe distanța de 3000 metri și 8 băieți care vor avea de parcurs un traseu de 7000 metri.

Câștigătorii primelor trei locuri atât la fete cât și la băieți vor participa la etapa regională a compeției, care va avea loc pe data de 28 mai în localitatea Lepșa –județul Vrancea. Etapa regională va fi urmată de competiția națională.

Pentru cei mai buni mărșăluitori dintre postașii calificați la etapa națională provocarea merge mai departe: în fiecare toamnă are loc Balcaniada Factorilor Poștali, iar primii cinci poștași și primele trei poștărițe reprezintă Poșta Română la întrecerea balcanică.

Marșul Factorilor Poștali este o competiție profesional - sportivă organizată anual de Compania Națională Poșta Română. Debutul întrecerii a avut loc în anul 1977, la București.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite