Şeful echipajului de pe nava Aliot a murit în Portul Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a decedat în urma unui accident de muncă, conform primelor cercetări. Primele cercetări la faţa locului au fost efectuate de o echipă formată din reprezentanţi ai Căpităniei Portului Tulcea, Poliţiei Transporturi Navale Tulcea şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea.

Marinarul a fost lovit de o parâmă care s-a rupt, spun martorii. Accidentul s-a petrecut în zona portului industrial, în timp ce marinarii efectuau o manevră, în urmă cu puţin timp.
„Se pare că a cedat o bintă şi a fost lovit mortal un cetăţean ucrainean“ spune Ali Izet, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă.
Accidentul s-a petrecut ieri după amiază, la ora 14.00. Nava maritimă Aliot, pavilion Cambodgia, a efectuat manevră de acostare în dana industrială a portului Tulcea, în vederea operaţiunilor de descărcare.
După efectuarea manevrei de acostare, în timp ce echipajul verifica legăturile, una dintre rolele de ghidare a instalaţiei legare/acostare prova babord a cedat şi a fost proiectată pe puntea navei. A ricoşat de capacul magaziei prova lovindu-l în zona capului pe numitul Pinevych Sergiy (55 de ani), şef de echipaj, care se afla pe punte pe culoarul dintre magazia prova şi parapetul babord. În urma loviturii acesta a decedat. Victima este cetăţean ucrainean, născut în Rusia.Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea s-a deplasat la faţa locului dar nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul victimei.
Cercetările vor fi continuate de Poliţia Transporturi Tulcea.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite