„MISA“ lui Bivolaru vrea la Bibliotecă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yoghinii vor în sala de conferinţe a Bibliotecii Tulcea
Yoghinii vor în sala de conferinţe a Bibliotecii Tulcea

Vestea organizării unei conferinţe de câtre reprezentanţii Mişcării pentru Integrarea Spirituală în Absolut a creat emoţie printre tulcenii care cu alte prilejuri nu prea dau pe la bibliotecă

Deocamdată, spune managerul Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna“ Tulcea, reprezentanţii MISA nu au închiriat oficial spaţiul, ci doar şi-au manifestat intenţia pentru organizarea unei conferinţe la finele acestei săptămâni, respectând regulamentele interne al instituţiei din subordinea Consiliului Judeţean Tulcea.
„Activitatea Bibliotecii Judeţene este reglementată prin hotărârile Consiliului Judeţean, iar printre activităţile noastre se numără şi închirierea spaţiilor existente, în speţă sala de conferinţe. Obţinerea veniturilor proprii este o sarcină asumată de noi, aşa că nu ne putem permite să refuzăm ofertele de închiriere, de altfel ar fi şi ilegal. Ca să nu mai vorbim că, fiind o ţară membră a Uniunii Europene , ne asumăm anumite directive, iar discriminarea oricărei organizaţii care funcţionează legal ar fi o abatere gravă, chiar condamnabilă la nivel european“ spune managerul Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna“, Ovidiu Ghionu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite