Locuri de muncă în străinătate pentru şomerii tulceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea prin intermediul Portalului Mobilitatii Forţei de Muncă din Europa – EURES oferă locuri de muncă în agricultura, construcţii, navigatie şi sănătate. Ţările care caută forţă de muncă sunt Danemarca, Lituania, Estonia şi Malta

Mai mulţi angajatori danezi doresc să angajeze 50 stagiari-lucrători în diverse ferme de cultivare a legumelor şi a fructelor de pădure, în pepiniere, în ferme de creştere a porcilor şi vacilor. Candidaţii trebuie să aibă vârsta de 18-30 ani, să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în urmă cu maximum 2 ani (2009 şi 2010) şi să aibă bune cunoştinţe de limba engleză. Carnetul de conducere şi experienţa în condusul tractorului constituie un avantaj.
Termenul limita pentru trimiterea documentelor (CV-ul model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă în CV, diplomă de licenţă (sau adeverinţă de la facultate, pentru cei care au terminat studiile în 2010) precum şi foaia matricolă (în cazul absolvenţilor de facultate) este 20 ianuarie 2011. Dilplomele şi foile matricole trebuie traduse autorizat în limba engleză.
In construcţii în Estonia
De asemenea, o firmă de construcţii din Estonia oferă cinci locuri de muncă pentru diferite posturi (arhitect, manager de proiect, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer proiectant şi inginer de reţele electrice). Salariul pentru aceste posturi nu este specificat şi va putea fi aflat la interviul cu angajatorul.
Se caută mecanici pentru Lituania
O firmă din Lituania oferă prin EURES două locuri de muncă, pentru ofiţer secund mecanic nave, pentru un salariu de 1.838 euro net pe lună.
De asemenea, de câteva săptămâni se menţin cele 220 de posturi pentru farmacişti şi asistenţi medicali pentru Ministerul Sănătăţii din Malta. Salariul pentru postul de farmacist este cuprins între 16.000 – 20.000 de euro pe an, iar pentru cel de asistent medical între 13.000 si 20.000 de euro pe an, în funcţie de gradul de specializare şi vechimea în domeniu.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite