Localnicii din Delta Dunării, învăţaţi să-şi deschidă afaceri în turism. Centru de incluziune profesională la Crişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casă din satul Letea
Casă din satul Letea

„Delta Anteprenor“ este un proiect european desfăşurat în perioada februarie 2012-august 2013 prin care localnicii din deltă  vor fi consiliaţi  cu privire la oportunităţile oferite de piaţa locală a muncii.

Proiectul va contribui la dezvoltarea anteprenoriatului, prin incurajarea şi consilierea iniţiativelor individuale şi colective. În plus, vor fi formate şi certificate o sută de persoane în domeniul turismului, răspunzând astfel şi nevoii de personal calificat.
„Doar 2,1% din populaţia activă din Delta Dunării este angajată în turism. Deşi potenţialul este uriaş, oferta de servicii de calitate este extrem de redusă, în primul rând din cauza lipsei unei infrastructuri funcţionale, dar şi datorită lipsei de personal calificat în unităţile existente“, spune Mihai Preda, manager de proiect.
Proiectul este implementat de K Consulting Managament and Coordination în parteneriat cu Asociaţia Vox Deltae şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, „Investeşte în oameni!“.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite