La doar zece ore după decesul DJ-ului Vlad Radu, un alt tulcean a murit după ce a primit un pumn în cap!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de 12 ore după ce  DJ-ul tulcean Vlad Radu a decedat în urma unei lovituri primate la cap un bărbat din Tulcea a murit după ce a fost lovit de un tânăr de 26 de ani.

Totul a pornit aseară pe strada Teiului ca o ceartă banală între vecini. Tânărul Ionuţ Grecea,  văzându-l pe vecinul său, Adrian Simionov (40 de ani), pe stradă, i-a reproşat, de peste drum, faptul că îi spune mamei sale că el vinde lucruri din locuinţa părintească. Iritat că victima nu îi acordase atenţie, deoarece era sub influenţa băuturilor alcoolice, Grecea  a traversat strada, s-a apropiat de victimă, care stătea de vorbă cu o vecină, cu mâna stângă a apucat victima de piept, iar cu pumnul drept a aplicat o lovitură în partea stângă a capului, lovitură ce a dus la prăbuşirea victimei la sol, în stare de inconştienţă, decedând. 

Tânărul care şi-a omorât un vecin cu pumnul a ajuns după gratii

„Învinuitul Grecea Ionuţ a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi sesizat Tribunalul Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile“ spune prim procurorul adjuct Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.
Citiţi mâine în Adevărul de Tulcea ce povestesc matorii care au asistat neputincioşi la crima de pe Teiului!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite